Solig Lördag i Örebro

Vaknade för ett tag sen och solen sken som aldrig för! Stefanie och jag har gjort iordning oss lite, vi ska äta lite frukost och sen ska vi dra till Norrby och dansa lite med Marcus :) Efter det blir det lite fika på stan, kanske lite schopping (A)
Kanske vi åker till norrköping för lite bio och dinner ikväll också, Vi får se.

Gårkvällen var kanon, Mycket folk, mycket drag och goda drinkar :) Vi kom dit vid åtta när vi gick in med Marcus så han kunde sätta upp sitt, sen åt vi lite mat och tog en drink. Sen började folket komma och det blev dans hela natten lång! Tihi. Dit ska vi Flera gånger!
Kommer bilder senare.


Ner och göra stan nu!
See ya'll later

Kvällspass

Ligger hemma hos Niklas i sängen nu, Kom hem från hans syster för en stund sen, var där och myste lite med Tyra <3. Vi åkte dit efter att han hämtat mig och Sefanie i Örebro. Helgen har vart kanon. Utgång igår och idag har det vart lite slitet men vi var och dansade i nån kanske två timmar iaf, det var jätteroligt! Det vart lite film och pizza senare nu på kvällen och sen adjös till Marcus och hem till lillbyn igen. 
En film på det här nu kanske, sen vila ögonen lite :)

God natt / a

 
Sötaste Tyra!

Fredagsskoj!

Kom nyss till skolan, vart en låååång sovmorgon! Det var skönt, vart sent med film igår, the gameplan :)
Nu har vi klassråd och jag ska höja rösten lite så jag får in att vi ska ha DJ på vår studentvagn! :D
Efter skolan ska Stefanie och jag till Örebro där vi ska vara med Marcus. Han ska spela på kåren och han ska ta in oss så det kommer blir dansdansdans!
Lektion nu, uppdaterar senare !




/ Angie

Torsdagsafton

Idag vaknade jag lite för sent, det vart stressigt innan jag skulle till skolan för att ha två prov på raken :/ Dom gick som jag trodde och logiskt sett var det inte konstigt eftersom jag inte haft energi till att plugga. Efter proven var det bara Zandra och jag kvar så vi gick för att käka. och det som bjöds var Korvstråganoff och myrägg :) sen hade  vi vår sista lektion med SpeciellKjell där vi fick lära oss att rita efter fyrkanter. Efter skolan kom Älsklingssara och myste med mig. Vi gick en promenad i det solsken som fanns kvar. sen bastade vi och pratade om massor! <3 sen kom Niklas och vi körde hem henne till sig.

Nu är det filmtajm sen sova. Imorgon blir det Örebro, Yeeey! :)

Good night!


Välkommen till min nya blogg!

Önska mig lycka till!

XOXOXOXO

RSS 2.0