Studenttider!

Hejhej hallå!
Det har hänt mycket på senaste tiden. Sorgligt och lyckligt.

Dte är mycket plugg nu sista  veckan eftersom det ha vart mycket fest den senaste månaden! :D Det är ju studenttider! Woooho! :D Imorgon blir dte mösspåtagning och fest! det blir röj, kommer bli kalaskul tror jag! :)

Balen var jättebra, det var kul och vädret var fint! Hihi.

Nu ska jag plugga lite!

Jag ska uppdatera snart igen, lovar ! ;)

Puss *

Onsdag

Börja dagen med att cykla ner från Niklas till mig, det var hemskt jobbigt att kliva upp ur en varm säng när Niklas fick ligga kvar och veta att man skulle ut och bika. Men väl ut så var det skönt med lite morgonsmotion.
Väl hemma vart det stressigt, sminka och fixa innan bussen gick. Men jag han och kom till skolan och hade redovisning.
Sen lyssnade vi på resten av klassen innan det blev lunch. Och nu sitter jag här och väntar på Svnska mätt och belåten.

Efter skolan Kommer Mallan och hämtar mig med bil, för hon och Linnea kirra körkort igår! Grattis till er ! :D
Det blir väl mys för dte är ganska trist väder. Kanske vi tar en byragg med bilen oxå ;)

Nu har jag iaf fixat balklänning och balskor. Tror jag, min klänningen är creamvit och jag tycker nästan den är beige så jag är inte helt säker. Men jag har fått lite smakråd och det ska funka iaf :)

Nu ska jag fixa till vårat studentscehma. Det blir sååå snyggt ! :D
Bye for now! 

Måndag

Sitter hemma just nu, blev ingen skola idag. Ska följa med pappa ner till skolan här i B och ha musiklektion tror jag :P

Ja, Helgen har vart helgig och lång. Det har vart skönt. Igår var jag i busfabriken med Nicke, Moa och ludwig. Det var ganska så roligt. Niklas och jag var lite blyga först så vi vågade inte leka och klättra, men efter lunchen blev det andra tag ;) När vi kom hem var jag helt slut, det vart en lugnt eftermiddag. Jag tog ett bad, Jossan kom ut en stund och skulle hämta grejor, sen blev hon kvar ett tag. Sen åkte jag hem till Nicke och åt fruktsallad innan jag somnade.


Senare idag, blir det möte på arbetsförmedlingen, sen ska jag hem till Carina och testa lite balklännong :)

men nu ska jag kila, Ha en bra dag !


Lördagskväll

Sitter hemma hos nån just nu?:P Är med Tilde och Steff.
Harhaft dans uppvisning ikväll.var ganska så nervös. Sen blev det mys på statsparken med Carro,.Tilde och Steff. Sen drog vi hemtill Carro ochsjöng sing star, sen björkvik på lokalfest och nu här.Ska snart dra till  bussen.
Igår var det lugnt, blev lite förmycket på valborg, men jag hade himla trevligtö. Det vart brännboll och grillning m.m. Men blev ganska så tidigti säng iaf..

kan berätta mer imorgon.. plus lite bilder.ska kila nu!

Pusss

RSS 2.0