Måndag

Kom nyss till skolan, sitter och gömer mig i ett hörn med stefanie. Jag knner mig inte bekväm i dagsljuset och längtar tills att få åka hem.
Vi sitter och skriver klagomål till starlight eftersom det var mycket som försvann i garderoben för mina tjejer i lördags.Jättetråkigt att det ska vara så.

När jag kommer hem ska jag plugga lite på Np- skriftligt och mysa nermig hos min Bibi, han är sjuk, stackarn.
Det blir lugn dag, har fortfarande ont i min fot som någon stämlpade mig på i Lördags :P 
 På sista lektionen ska jag lära mig skriva CV så jag kanske ka få ett jobb till sommaren. Jag längtar till studenten men är orolig för vad det ska bli av mig.

Liten rast nu innan lektionen. Puss!

Update
Sitter uppe hos Niklas. HAr vart här nästan hela dagen. Stefanie, Emelie och Samel var med upp tidigare och kolla film och åt lite. känner mig inte så pigg, men det blir lång sovmorgon imorgon. Det blir skönt.
ska nog hoppa i ett bad snart :)

Ha en trevlig kväll!

Sunday

God middag på er!
Det har vart mycket som hänt på senaste så jag har inte orkat att skriva riktigt :P
Men vi har haft våran projektdag iaf, det gick kanon! "Bästa dagen på året" va det en söt liten kille som skrev på utvärderingen (A) :)
I fredags var det fest, i valla! det var en okej kväll, inget speciellt direkt men dte var trevligt.
Men igår var det röj! :D 
Dagen började hos Sara med zabbe. Vi tog det lugnt ett tag sen började vi göra oss iordning. Zabbe gjorde mig fin i håret, det var kul tyckte jag :) Sen gick jag hem till Malin, där vart det förkrök. Det  var bra, vi sjöng singstar och för första gången på väldigt länge sen festa jag med malin och Tilde var med oxå. Det var jättekul! Och självklart mina babes :)
Vid tio gick vi ner mot starlight, det var massor folk men vi tryckte in oss i kön där så vi var snabbt inne!
Kvällen började helt klart kanon, mycket folk, bra musik och massor med dans.
Tyvärr mot kvällen började det spåra ut från alla håll och kanter och jag hade inte samma uppåt humor som från början. Allt vart skit och tillslut hamnade stefanie och jag hos Jossan och slockna vid halv fem.
Men jag vill ändå tacka för en bra kväll <3

Hoppas på bilder imorgon :)

Idag har jag inte gjort något knappast. ätit smörgåstårta och våndas över mitt ansikte som har fått nån rekation på något vis. Inte snyggt.
Ska hoppa i bastun senare sen blir dte mys hos älskling.

Take care / Angelica


Onsdag i Örebo

Idag var klassen i Örebro. Jossan, Yamsine, Stefanie och jag sket i bussen och tog Jossans turbo ist ;) Det gick kanon, GPS is the shit! Vi börja med Mcdriven istan, där vart det morgonkaffe och en Frukostmacka. sen drog vi till Örebro.
Vi var först på en reklambyrå och fick veta massor. Det var två pauser och mer kaffe. Sen åkte vi till ett tryckeri. Där åt vi mat och feter det blev vi bjudna på kaffe :P Mycket kaffe idag.
Jag var tvungen att åka hem med bussen sen, för jag skulle till eklunds för att fixa balklänning. Det var jättetråkigt, jag åkte förbi tjejerna när de gick ute i solen och fria som fåglar. De har haft jättekul, men jag har fått ordning på lite och behöver inte oroa mig om klänning längre :) Tack Carina <3
Hihi, träffade Sara också, hon har blivit så fin när hon har tagit bort sin tandställning :) I helgen ska vi på samma fester och leka hela lördagen, det blir kanon. För sen åker hon iväg till Thailand i evigheter : ( Men jag ser jättemycket fram emot Helgen! :D

Snart kommer Brudarna förbi. De ska lämna av mina saker och Josefina ska visa mig hennes TATUERING som hon nyss gjort :O :D Det kommer vara så snyggt tror jag!
Först ska jag ner i tvättstugan med mor min :)

Ha en trevlig kväll allesammans! 
Puss

Tuff tisdag?

Knappast.

Sitter i skolan med brdarna och har nyss haft lunch. Skolan är inte så krävande dessa veckor och vi sitter nästan bara och slappar.
Imorgon ska vi på studiebesök i Örebro. Vi ska till någon reklambyrå. Det kan bli kul. Vi kanske stannar efteråt och synar Örebro ett tag och kanske träffar Marcus :)

Efter skolan ska jag hem och packa lite och sen åka och dansa. Efter dansen ska jag hem till Jossan och sova med Steff eftersom bussen går vid åtta imorgonbitti.

Mer slappande nu, lite biljard och en tidning ;)

Tjohejs !

M som i måndag

Blandade ihop mina scheman igår och trodde jag hade sovmorgon till tio idag, men så var det inte :( Men missade tydligen inte så mycket. V har ju temaveckor och Kjelle är nog en av de segare jag vet, så det blir inte mycket gjort eller sagt från honom under lektionerna. Linnea och jag satt och spela spel fram till lunch och dåligt som det gick för mig satt jag och tjoade. Men ingen reaktion från magister Kjell-speciell :P

Vi åkte hem till yasmine efter maten. Det blev inte mycket till projekt för vi hittade massa gamla filmer från när hon var liten. Tihi, hon var så söt!

Kom hem till fyra och har inte gjort mycket sen dess. Ätit lite mat i nya köket (A) oxh gjort en kaka, men den vart inge vidare. Smakade ingenting. Nu ska jag gå ut i tvättstugan och tvätta lite kläder, Jag går snart klädlös annars:P

Tjingiling! :)


Snöig söndag

Har vart lugnt idag. Niklas kom och hämta mig imorse efter att han tränat och då åkte vi in till stan och gjorde lite ärenden. Vi åkte hem och sen tillbaka igen :P Då köpte vi en varsin glass och åkte ner till djulö och kolla. Men det vart kallt och åkte upp till farmor och tog en kaffe och satt och prata om gamla Högsjö i en och en halv timme. Det var trevligt. Nu är jag hemma och har vart ute en stund med stefanie, det snöar mycket nu :/

Vi ska in på bio senare och kolla på "män som hatar kvinnor". Det ska bli kul, har abara hört bra saker om den.

jag har kört bil idag också :D Med Nicke nästan. fast han fick inte åka med. fast det var bara runt gunvik, men det var spännande ;)

Igår vart det film med tjejerna. den andra skräckisen jag har hyrt nu. Men som tur var så var den lika dålig som den andra. Så inga mardrömmar för mig. Vi var inne i stan och hyrde filmen och samtidigt tog vi en snabbis upp till en fest. Men jag var inte så sugen på att gå in för jag hade mina fansy pants på mig så det vart bara en snabbis.
Tack för en trevlig kväll babes <3 :)

Nu måste jag göra mig i ordning!

Update
Kom hem för en stund sen. Bion var kanon! Trodde jag skulle ha förstoa förväntningar men den var bättre än jag trodde :) Verkligen sevärd.  Kollar lite på beck nu. det var iaf tre skådespelare frånbeck med i filmen. Lite kul. Lisbeth var häftig ;)
Imogon är det skolan igen, men vi har tema vecka så det blir nog ganska så lugnt. På tisdag blir det studiebesök någonstans och på fredag är det dags för barnens dag.
Helgen är redan planerad och den är fullspäckad! :D 

 

Godnatt!
Hoppas helgen har vart bra, Puss Angie


Lördagseftermiddag

Go'dag !
Idag har det var ganska så lugnt. Jag vaknade runt elva, åkte ner till mig och gick sedan till Stefanie en stund. Vi tog det lugnt med Frank och prata lite.
Efter det gick jag hem och gjorde min vanliga lördagsfrukost. Stekt ägg /omelett med stekta tomater, god macka och nyponsopa, som jag la till för sörsta gången idag ;)

Det var igentligen bestämmt att vi skulle åka till E-tuna idag och kolla på kaik när de spela handboll. Men tyvärr så var jag tvungen att hjälpa till hemma. Vi har nyss renoverat klart köket och idag har vi flyttat och städat och grejat.
Vi har nu ätit lite och ska sätta igång igen. Det tar på krafterna alltså.

Gårdagen var jättemysig. Yasmien, Jossan, Stefanie och jag var hemma hos Micke och kollade på film. Hundtricket och Twilight :) Vi moffade massor med grejer oxå. Tihi. Jossan körde hem oss till baggetorp vid tre och då åkte jag upp och sov med min älkling.

Just nu är jag inte så sugen på att fixa och greja. Jag vill gå ut lite. Sen så vill jag nästan städa mitt rum :P dte ser ut som ett bombnedslag ooch jag har inte riktigt tänkt på det förens imorse när ma inte såg en golvbit pga alla saker som låg och skräpa :P

Hoppas ni får en skön lördag! 
Ciaaozan!  


Lugn Fredag?

Stefanie ringde imorse vid halv nio och bad mig följa med in till stan och hjälpa henne med en grej. Så det gjorde jag :)
Kom till skolan lagom till första lektionen och hade engelska. Har fortfarande engelska men har förflyttat mig ner till "uppehållsrummet" ;)

Efter skolan blir det Projekt och sen ska vi hitta på något allahopa !
Det blir fest, film eller något annat, det plånkan tillåter.

Lunch !
Ciao



Vårkänslorna är åter borta. Snart börjar det väl snöa och jag som är grillsugen!


Härliga Torsdag

Vaknade hos malin av att solen sken in i rummet. Härligt! Vaknar på rätt sida då. Men det var inte så skönt när jag sen kom ut. Det blåser lite kallt och solen värmer inte så mycket. Men det är okej, jag gillart iaf. Sitter på hemskaste lektionen nu. Är dödshungrig. Har bara en lektion till sen och efter det blir det projekt. Är bara en vecka kvar tills våran "barnens dag".
Factory outlet sen!

Plugga lite nu!
Talk to ya'll later!

My girls and me! <3



Grattis shossan på Namnsdagen ! :) <3


Update
En härlig dag har det vart idag. Den hemska lektionen var inte så hemsk som den brukar och jag fick myckt gjort :)
Det vart inget projekt idag men factory outlet blev det. Stefanie, jag och Jossan åkte dit efter skolan och gick och kika lite. Var inne på Scorett också, men där fans det inte så mycket. Inne på factory hitta Jossan ett par Jeans, jättefina. Men Ingen lycka för oss andra.
Hemma i baggetorp igen satte vi igång att plugga. Samel och Emil kom över också. Jossan och jag försökte hjälpa dom så gott vi kunde med deras presentation till NP. Solen sken och det vart små pauser på trappan, Det var härligt, mitt i solen var det. Lite biljard och en promenad också. Vid 6 - 7 gick var och en hem till sitt och jag till Niklas. Har bara tagit det lugnt sen dess. Är väldigt trött. Blir läggdax snart.

Imorgon blir det myspys med company. Det blir cannon! <3

Nattinatti!


Nervig onsdag

Idag vaknade jag glad, solen sken och jag hade bra tid på mig. Men jag var väldigt nervös, jag är forfarande nervös.
Yasmine kom och hämta mig och Steff och körde oss till skolan. Så rar hon är.
Sitter på lektion nu. Om en timme är det dax för NP. jag har sjukt mycket text och jag kommer läsa av massor :( Jag har inte tränat tillräckligt. Har druckit en liter nyponsoppa nu på förmiddagen oxå, det var gott. lite lugnande i magen.
Vi har fått studentpaketet idag! Med mössa och glas och visselhorn och penna och fint. Det var kul, mössan passade nästan perfekt men den får duga. Jag har en rosa liten söt pärla där framme oxå :)

Ska snart gå på lunch och sen öva lite mera. Önska mig lycka till!

Puss

Update
Efter skolan åkte vi hem till mig allihopa och hade projekt. Vi var ute i fina vädret och gjorde en skattkarta till Barnen och sen så stannade Yasmine, josefina och Malin hos mig och vi åt lite hamburgare. Sen körde vi Stefanie till björkvik och gcik in hos frank ett tag. Det var supertrevligt, vi sjöng singstar och till Frank när han spelade gitar. Jag ville inte åka hem. men vid tio åkte vi och vi åkte genom Eriksberg och förbi slottet, asläskigt! :) Jag coh Malin gick av hos henne och kollade på näst sista avsnittet av One tree hill! det är hemsk, älskar det :P
Nu ska vi sova! Vi är helt slut!

Godnatt

Tokig tisdag

Vaknade alldeles för sent idag, min ringsignal till väckarklockan är mer av ett sömnmedel än väckningsmedel. När jag väl kom upp var jag tvungen att vänta på toan, irretationen steg och sen snabbt in och sminka sig. Klockan vart för mycket så ut i bilen. Vart är bilnyckeln?!! I BILEN! väldigt irreterande. Så efter lång tid att leta så fcik jag krypa in i bilen från bagageluckan och låsa upp. Håret är knorrigt på grund av en massa regn och han inte byta skor så jag kommerbli plaskblöt om fosingarna. Hesmskt Irreterad
Magsåret växer, NP näsmar sig. Och jag har knappt någon tid idag :( Stressad, trött och irreterad är jag och här sitter jag på segaste lektionen och känner att jag snart somnar.

Hoppas ni får en bättre start idag än jag.
Bye!




Update
Solen har lyst ända sen jag vaknade. Jag kom hem vid tolv och gick och la mig, somnade och vaknade tre timmar senare :O det var skönt. Men när jag vaknade så fick jag inte gå ut i solen. jag var tvungen att börja med min presentation som jag ska presentera imorgon. jag bollade lite ideer med mig själv och kände och testa lite. Jag vet inte hur det blev med ideen som jag tillslut valde men jag skiter it :P Jag är inte klar än, men jag känner att jag måste ta lite rast lite nu. Om en timme går bussen till dansen, Inte så sugen kanske. Men jag måste, tror vi ska fortsätta på koregrafin idag.
Nu ska jag gå ut och känna på solen lite.

20.18
Sitter i niklas säng nu och ska kolla på Andra avenyn. Har settat med presentationen hela dagen känns det som.
gick en promenad med Stefanie föut en stund sen redovisade jag presentationen för mammi and pappi. Det var jobigt, bara det lixom. Imorgon kommer jag antagligen svimma. Jag kommer aldrig prata sakta. Det fattas 40 sekunder så jag vet inte hur det här ska gå :P men jag är väldigt nervös, kommer inte kunna sova inatt heler. Men dte blir lite sovmorgon imorgon iaf. Love snooze <3 :)
Nu kommer baby, time for second avenue!

Puss  :)


Mild måndag

Det är inte lika varmt idag som igår, igår var finaste dagen på hela året tror jag. Jag älskade vädret!
Idag är det en muen dag. Det har vart minnesstund för Fredrik Olofson. Det var jättefint och rörande. Nästan hela skolan var i matsalen och lyssnade på rektorerna och på några fina låtar. Finast var när de spelade hans älsklingslåtar, då kom tårarna. Så än en gång, Vila i Frid Fredrik




Sitter i skolan nu, har vart och kollat upp lite saker och känner mig lite lättad för stunden :)
Snart blir det ma toch sen den första och sista lektionen för dagen.Efter skolan vet jag inte vad vi ska hitta på.
Något kul får det bli!

Update
Det blev Malin som fick bli kul :) Vi har settat och spelat spel i två timmar nu, och jag är nästan överlägsen!  Vi ska snart göra tacos och sen kolla på någon bra film. Eller Full house ;)
Brr, fryser nu. Jäkla väder. Solen kunde hållt sig kvar tycker jag! Men jaja, Imorgon ska jag träna. Var planerat att jag skulle göra detidag, men icke.  Motivationen är inte riktigt där. Men imorgon blir dte nya tag!

Nu är det dags för kockarna att göra sitt.



Ticet to ride

Ännu en update
Bara för att jag är så ledsen och irreterad.
Jag åkte hem från Malin nu vid tio, jag kände att jag var tvungen att försöka komma igång med NP "talet". Men det går inte, jag är så uppstressad att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Jag har en bild jag väldigt gärna vill ha för jag har några små funderingar men den går inta att få tag i! för alla jävlar raderar mina bilder hela tiden för att spel och skit ska få rum? :S
jag är jättetrött oxå, men om jag går och försöker sova kommer det bara fara genom uvudet hela tiden. så morgondagen blir ingen munter dag!

GODNATT

Skön söndag

Niklas väckte efter mig lite efter åtta i morse, det var inte det roligaste. Jag försökte somna om till klockan nio men det var värdelöst, Jag varfortfarande astrött men jag kunde inte somna om. Så jag tog med täcket till soffan och kollade på någon reklam, dom ville sälja en magisk ungn typ, men konstigt nog somnade jag inte till det heller. 11 åkte jag ner till mig. Ingen hade ätit frukost så jag tog tag i det. Jag stekte ägg och tomater  oh dukade fram massor med gott och gjorde jättefint sen så åt vi en mysig familjefrukost allesammans.

Nu har jag börjat städat på mitt rum och fixat lite. Grejat med lite saker jag köpte igår på ikea, både i köket och mitt rum.
Jag måste snart dammsuga sen så vet jag inte vad jag ska göra. När man kollar ut tycker jag det ser ganska så skönt ut. Det blåser inte och det är inte helt mulet på himmlen. Kanske jag tar en promis med Stefanie. Sen måste jag förbereda mig inför Nationella i svenska :( Jag hatar att prata framför folk och det ska vi göra i fem minuter om något som jag själv kommit på och tycker.. usch, det är mer okej om jag får någonting som är fakta och ska berätta men när det är något som kommer från mitt huvud, då kommer jag smälla av! Uschh!

Jag och CO ska in till Duveholm sen och kolla på handboll. Det ska bli kul! ska komma på några bra hejarramsor som vi kan köra! ;) Haha! sist kände jag mig lite hes i halsen efter att ha skrikit så mycket.

Nej, nu ska jag städa vidare i min rosa dress, Köpte matchande tofflor igår också :)  Sen köpte jag en jättebra grej att ha på garderobsdörren, Den har ringar så man kan hänga lite allt möjligt. Jag har hängt skärp, scarfs, skor (nya sen igår, tihi)och liteannat smått och gott. Sen köpte jag lite växter till Niklas, han har inga blommor i sitt rum så jag köpte tre små söta kaktusar, dom ska han nog klara av att hålla levande ;)
Sen hittade jag också en jättesöt liten nalle, den ska Hampus få om han kommer. Hampus är en lite kille som bor i Vara. Vi ska antagligen adoptera honom :) Men inget är 100 % än, men jag berättar mer när det börjar närma sig!



                            

 


Städa nu! =D 

Hej så länge!
Ser ut som solen är på G! :)

Update
Sitter och väntar med Jossan på Stefanie hemma hos mig nu. Jag har hunnit övningköra och vart ute en stund med tjejerna sen sist. Snart ska vi åka på handboll. Kaik mot mitt dalarna ;) Men dte blir bara  Niklas, Stefanie och jag som kommer sitta på läktaren. Jossan ska sitta funktionär. Men dte blir skoj!
Beck sen.

Byee
 


Lördag, dagen efter

Igår var kanon tyckte jag! Jag hade skitkul och det såg ut som alla andra oxå tyckte det. Det började komma folk vid sju och runt åtta var alla här. Vi satt och prata och hade kul och drack  våran smarriga bål, och mera. Ingen verkade skapligt nykter när vi åkte till stan, och vi sa att vi alla skulle in på starlight. Om alla gick dit vet jag inte, men dansa det gjorde vi.
Träffa kul folk på lilla krog och så, men Katrineholm är inte ett kul ställe i längden. 

Till halv två hade Stefanie, Frank, olle och jag  travat bort till nattbussen och åkte till baggetorp. I Baggetorp byte vi ut Olle till Emelie som följde med oss andra in till mig. Vi ville höra Frank spela gitarr, men det sket sig. Ingen var särskilt pigg och vid halv tre kom Nickepicke och hämtade mig så jag fick sleepa med honom.
Men det var en kul och lyckad kväll tycker jag! Tack UP3 ;)

Jag har städat lite med mamma nu och det ser skapligt ut tycker jag. Det luktade redigt med fest när jag kom in hit imorse men mamma har skurat lite och så. Så nu ser det ut som vanligt och luktar som vanligt.
Frank och Stefanie kanske kommer snart, spela lite guitar and sing a song.
Resten av dagen blir nog bara slapp, lite myskväll med Niklas tror jag nog. Men ingen melodifestival tro jag inte, tycker inte det är så jäkla bra alltså.

Update
Har vart på Ikea nu i 3 timmar ungefär. JAg tror jag kommer dö. Trött och bakfull har jag gått från säng till säng, till stol till stol och vilat :P Nu är jag äntligen hemma och ska gå och ska vila lite till.
Hittade lite bilder sen igår har jag gjort också!

Men nu ska jag kila, ha en bra lördag.
Puss








Första studentfesten är nu avklarad! 23 kvar? =D

Festfredag!

Idag blir det fest! Sitter i skolan nu och har haft redovisning på engelska, Paha, skrattretande :P
Snart blir dte lunch och sen klassråd. Då ska vi snacka lite om ikväll och planera lite mera.
Efter skolan blir det lite shopping av sånt som behövs till kvällen. Sen åks det mot Baggetorp. Vi ska fixa det sista och täda av lite. Sen måste vi börja fixa oss. Har ingen anning om vad jag ska ha på mig, jag får kolla igenom Stefanies garderob ;)

Ne, nu måste jagbörja jobba!


Update
Yasmien och Jossan är här, vi har ätit pizza och fixat oss själva och lite till. Det är mycket mer än vad jag trodde som måste göras, även fast det inte syns när man är klar så har det vart mycket jobb :P Vi ska ta vårat första vinglas nu och fixa charadkort! Stefanie kommer snart och sen vid sju hoppas vi på indropning av resten!
Ha en bra kväll allesammans!  I will i hope!

ciaao!


Torsdag

Kom sent till skolan idag, det var inte många glada miner :( Igår hände en olycka mellan vingåker och Byle. Det var tre ungdomar som var ute och åkte. Jag vet inte riktigt vad som hände, men de kom av vägen och körde in i ett träd. En av de tre avled och de andra vart svårt skadade. Det var många som var ledsna i skolan och i ett av klassrummen kunde man gå in och ha en tyst minut eller skriva i en bok. Även fast jag inte kände eller känner de tre ungdomarna blir man ändå tagen av det hemska som hänt. Man har haft dom i tankarna hela dagen och man kan bara hoppas på att de andra två ska klara sig.     Vila i frid Fredrik.


Efter vad som kändes som en ganska lång dag i skolan åkte vi till en nån billackeringsfirma, Yasmines bil har blivit påkörd av en annan bil så den fick en liten skråma på stjärten, men det gick gansa fort och han som hjälpte oss fick till det bra. Sen åkte vi och skulle handla lite läsk och frusta bär till bålen på klassfesten imorgon. Men det gick inge vidare så vi gör ett nytt försök imorgon.
Det blev Baggetorp sen! Vi städade och flytta grejer nere i "köket", sen hängde vi upp fina skynken över hyllorna, Kanon snyggt! Sen la vi en skiva över biljardbordet så det blev ett jättestort bord där alla få plats tror jag. Vi har planerat med massor av ljus och saker, en liten myshörna har vi också så det blir nog alla tiders! Men det blir inget tema, det får bli en annan gång.
Men jag hoppas det blir bra, vet inte riktigt vad jag ska ha på mig men det får fixas imorgon.

Nu ska jag kasta i mig resten av min vaniljyoghurt och hoppa in i duschen.
Kanske skulle ta och kolla igenom engelskan en stund sen. Vi får se (A)


Take care, Angelica.



                                       


Onsadagskul

Efter skolan idag åkte vi hem till Yasmine. Hennes syster och hennes dotter Hedda är där den här veckan och idag fick vi vara lite barnvakt! Världens sötaste lilla tjej är hon. Ibland är hon lite kinkig men när hon fick bita på mitt finger vart hon glad! Hon blir också glad när hon kollar på tv men mooster Yasmien säger att hon inte får det :P Men det kan vara sant att det inte är bra för dom små liven. Hos yasmien var vi hela eftermiddagen. Vi åt pizza ( inte bra ) och planerade lite för fredagen. Hoppas det blir bra! Dom andra har iaf kommit på vad dom ska vara för läskigt, för min del har jag inte riktig bestämmt mig. Kom med förslag tack :) Temat är fredag den 13;de och det ska vara lite skräck eller olycka,

Efter Yasmine åkte vi till Tallås aulan. Där var det modeshow, den var faktiskt riktigt bra och pengarna som de kännade in för entren går till rädda barnen, så det blev en god gärning vi gjorde oxå ;) Det var också sång och dans efter mellan visningarna. Det var en tjej som sjöng, Kanonfint var det. Hon sjöng hallelulja och en till bra låt och man kunde inte annat göra än att rysa. Dansen var också kanon, killen var lite stel men tjejen kunde sin sak!
Sen kom niklas och hämta Stefanie och mig och nu sitter jag här.

Vet inte riktigt vad jag ska hitt på, lite mys med Nickepicke framför tv;n eller skriva en bokrecention på engelska?
Mys framför tv;n!!  <3

Have a good night! 
XOXOXO ;)



Lite bilder med heddi och Biffis och steff!

  

                              

 Dagens stjärnor!
                  
    


Skön tisdag

Idag har det vart lite rörelse. Gick från Malin imorse till skolan, där alla stog och hängde på parkeringen. Det har aldrig vart alla på den första lektionen en tisdag :O :P Menmen, det var inte så mycket att göra på lektionen. Mest prat om på fredag. Det blir klassfest hemma hos mig och vi ska antagligen ha tema " fredag den 13;de" men vi får se. sen vart det kort Svenska, lite käka i skolan och sen drog vi hem till mig vid 11. Fast innan det åkte vi hem till Yasmine och hälsa på Heddis, hennes söta lilla systerdotter :)

Hemma hos mih vart det fruktsallad, i stora lass! :) det var supergott. Sen fick det börjas arbeta. Vi målade och fixa till vårat projekt. Vi ska ha barnens dag nere i Baggetorps skola. och det är väldigt snart och vi har inte riktigt koll på allt som ska göras. Men det blir nog kanon!

Vid tre åkte jag in till stan, hjälpte daddy att handla lite och sen åkte jag till Tilde. Hon lärde mig dansen korrekt som vi håller på med sen åkte vi till DUD och Dansade. Det var skitanskul.

Niklas fick hämta mig sen och nu sitter jag här och äter. Ska snart hoppa i duschen och sen blir det Andra avenyn!

God natt <3

Bara måndag

Idag är det måndag, jag sitter och försöker fixa ihop en presentation om Moder teresa. Jag och Stefanie ska redovisa om henne snart :/ Hatar att redovisa!
Efter skolan sk ajag hem till Mallan, vi ska mysa lite. Sen ska jag träna! Jag ska jag ska jag ska :) det blir skönt.

Nu ska vi strax gå och äta.

Take care!  / a

Nu sitter jag hos Mallan,  hon är och handlar, jag sitter och väntar på att stefanie ska vakna till och ta bussen in till stan så hon kan träna med mig. Sen ska malin och jag laga mat, spela "ticet to ride" och mysa med morotar och dipp ;) Rally brudar blir nog kvällens film!

Hej så länge!




Me and Mallan!


Redan söndag

God middag gott folk!
Jag och Lovisa tog oss upp ur sängen vid ett tiden och har ätit frukost till nu, Det var kanon gott, vi åt massor med saker. Kokta/ stekta ägg. stekta tomater ( ska vara nyttigt ), macka med sallad, ost, skinka och en paprika m.m. Så nu är vi proppmätta. vet inte riktigt vad vi ska göra, ta det lugnt, kanske gå en promis.  vi får se!

Söndag idag redan.. men jag har hunnit med mycket känns det som i helgen. Men det han ändå gått för fort. Skolan imorgon och ingen lugn temavecka :(  Jag får stå ut  ;)

Ha en bra dag !
Angelica

En aning sliten

Gårdagen var kanon! Vi kom till norrköping runt elva och gick först in på Deli, efter ett tag drog vi oss vidare till Palace. Där stannade vi och dansa hela kvällen. Det var skapligt  med folk och bra musik, jag hade skitkul! Strax efter halv två drog gick vi vidare till Otten, där hade jag aldrig varit förut men det var grymt! dansgolvet där uppe var Jättesnyggt och der massor med folk så det var också kanonkul. Vid stängningsdax ungefär gick vi ut och Nickepicke stod och vänta och sen åkte vi hem! Det var väldigt skönt, mina fötter varhelt slut och kroppen med efter all dans, men de är det värt!
Tack för en toppenkväll tjejer <3


Idag kommer Lovisa hoppas jag! :)
Vet inte riktigt vad vi ska  hitt på, men vi ska nog in till stan senare och gå på for you. Sen får vi se vart vi förs!

ska testa att äta lite nu!

See ya, puss

Update
Kom nyss hem från Stefanie. Lovisa och jag har vart inne i stan och vart på Konsert med malin, det var bra, trevligt och roligt :) sen åkte vi med Jossan hem till Stefanie och kollade lite film och tog det lugnt. Alla var en bit trötta så vi gick hem nu vid tolv snåret och nu ska vi gå och lägga oss i sängen och prata lite innan vi somnar!

God natt <3


Norrköping!

Har vart totalt lugn dag i skolan, vi har pysslat med vårat projekt lite och vart och handlat ;)
Vi har pratat om studenten i klassen och ska börja våra "studententemafester" nästa helg! wiie! det kommer anagligen starta hemma hos mig. Med tema fredag den trettonde! läskigt ;)

Just nu sitter Jossan och Yasmine här hemma hos mig, vi ska snart åka till yasmien och smådricka lite sen dras det till norrköping! :D Men yasmine ska inte med, hon får inte dricka alkohol för sin mage :( Men vi får hoppas på kul iaf!

Imorgon kommer Lovisa <3


update
Sitter hemma hos Yasmine nu med Stefanie och Josefina. Vi har ätit lite mat och fixat oss och nu kollar vi på lets dance.
Snart kommer våran driver till norrköping, det kommer bli en toppenkväll hoppas jag! Även om inte Yasmine är med :(

Satt och kollade runt lite på datan och hitta lite bilder sen förra sommaren! :)

             
                 


Älskar sommartiden med mina brudar <3

Ha en toppenfredag!
Kisses

School

Sitter i skolan med Olle Linnea och Yasmine. Vi har kollat på Patrik 1,5 hela morgonen :) Nu väntar vi på Stefanie så vi kan gå och äta. Det är väldigt skönt i skolan den här veckan, man kan göra lite vad som helst som att kolla på film (A)

Igår Kollade Bibi, Marcus, Stefanie och jag på film, En skräckis! Men den var inte läskig alls, den var så sjukt dålig så man kunde nästan bara skratta åt den. The signal hete den. Men det var mysigt iaf :) .

Imorgon blir dte Norrköping med babes, BIo eller fest. Vi vet inte riktigt vad det blir, men både och kan bli kul! <3

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, vi får se!

Peace out.


Sugen på kryssning!




Update
Har vart en seg eftermiddag, har kollat på två filmen. Yesman och My sassy girl. Bra filmer :)
Jag har lagat lite mat och spelat biljard med brorsan. Sen kom Niklas och hämta mig och nu ligger jag här.
Imorgon blir det fest ser det ut som, det ska bli askul. Länge sen vi var ute tillsammans!
Hur går det att träna då Angelica? Inte bra, har ingen motivation : / har knappt en månad kvar på friskis oxå.. Hm. Jag får la ta och rycka upp mig.
Jag är trött nu, kanske blir en film till ;) eller bara mys framför tv;n med baby.

God kväll på er !

Angie

Skolan / Hemma

Sitter i skolan nu, vi har fått en föreläsning av IcaErik om marknadsföring. NU har vi håltimme så jag sitter och lyssnar på Spotify <3
Idag kommer Marcus till baggis och leker med oss. Det blir skoj, lite film ikväll också! :)

tjing så länge!
Angeliixa


Update

Kom nyss hem från skolan, vart tidigare än vad jag tänkt men det var skönt. Hungrig som ett djur är jag, alla ville äta så tidigt och då var jag mätt sen frukost så vart inte mycket lunsch. Så nu håller jag på att steka köttfärs till lasagnen som jag ska göra på egen hand. Sen kommer Marcus med bussen, så då ska steff och jag möta honom. Han får hjålpa oss lite med pluggandet sen hittar vi väl på något kul! Like the old times <3
Ojoj, köttfärset!  Got to run
Puss



Lite sommarpics, bara för jag vill ha sommar!



Midsommarvecka!


Steff and Me <3



Snygga!



Midsommar!



Yoga i kvällssolen!



Steff, samel och ja !



Sommar ! <3


Trött och frusen

Har vart på arbetsförmedlingen idag, det gick inte så bra. Jag visste ingenting, hur det gick till eller något. Så det gick nog piss.
Jag har ätit mat nu och sitter och väntar på bussen till katrineholm. Jag kom nyss på att jag har dans idag :) Men jag är såå trött, fast jag måste komma ifatt dom andra med koregrafin så det är bara att slänga sig upp ur sänga och ta bussen.
Men det är väldigt kallt där ute, jag vill utomlands! Jag trodde att våren skulle dyka upp nu, men det ville inte snöguden.

Snart är det bal! Jag vet inte vad man ska ha för klänning eller vart  man ska köpa den eller vad man ska ha för skor eller något ..Har en inre panik känner jag. Sen är det studenten. fast den får lugna sig lite. Stefanie hade vart och kollat efter kl'nning i stan idag, men det fanns ingenting. Om man inte vill se ut som en gammal drottning eller något.. Jag får se vad jag tar mig till. Nu ska jag vila ögonen i 20 minuter innan jag drar.

Take care !  / me

 
Jag i varma Thailand!
Kände mig lite sne den dagen.


Kvällspass

Niklas har vart och hämtat mig från dansen nu, Vi var och handlade lite frukt innan vi åkte hem, så nu har jag gjort fruktsallad! Mmmm,ska bli gott :) Dansen var rolig idag, jag börjar få till koregrafin och så. 2 maj blir det uppvsining, vi ska vara sommar ! :)

Men nu ska jag kolla på Andra avenyn!

God natt /  Danskungen!

Myspys

Igår efter en trist skoldag åkte Yasmine, Jossan och stefanie hem till mig. Vi lagade mat och åt gott. Sen kollade vi på film och åt godis, untraceable :) Det var  jättemysigt!
Sen så sov Jossan och Yasmien hos mig. Vi började med att ligga alla tre i min säng, det gick ganska så bra förutom att jag var livrädd att ramla ner. ( min säng är ganska hög ) men sen så vart det så himla varmt så Jossan gick och la sig på bäddsoffan. Stackarn :P Imorse vart det " lite strul med bilen" så vi vart lite sena. Men det vart sent inatt oxå så vi behövde vila ögonen lite (A)
Idag ska jag ha ett testnationeltprov i engelska B, hatar nationeltprov. Sen ska jag gå till arbetsförmedlingen och kolla lite jobb. Det kommer bli en lång lång sommar utan pengar annars.. Fast det gör ju inte så mycket igentligen, men pengar är alltid bra!

Nej, jobba jobba nu Angelica!

Ha en bra dag! / a






JÄRNGÄNGET <3


Måndamorgon

Sitter i skolan nu, vaknade 10 i 8 och Niklas bil gick 5 över. Men jag var kolugn, Bara bortsta tänderna och ta på sig lite kläder, Sen hämtade vi upp Stefanie och Samel och drog till skolan. Som sagt så har vi "temaveckor" ist för praktik, vet inte hur lyckat det är. Man missar massor med andra viktiga lektioner och kommer efter väldigt lätt. Vi har ungefär 3 olika lektioner på hela veckan, men dom är långa, så det blir längre dagar än vanligt. Men jag får stå ut.

Vet inte riktigt vad som senare under dagen, kanse träna? (A)  Vi får la se.
Måste vara lite uppmärksam på lektionen nu.
Ciao!



Lite bilder sen i fredags!



Testar golvet ;)





Stefanie



Sömnig Söndag

Idag har det bara vart film, säng och slapp :) Har vart hemmahos Niklas och kollat på Benjamin Button och några avsnitt av fullt hus. Det var skönt, för jag var själv.. Family Lindström var ute på crossbanan.
Sen ringde Andreas och bad mig vara barnvakt åt Tilda och Tyra, och det säger jag inte nej till. Älskar dom små liven :)

Nu har vi nyss ätit  Kycklingwok , Jättegott!
Älskling och jag ska strax åka ner till mig ett slag och säga hej och hämta lite kläder. Ska träffa Stefanie en stund oxå.
Beck lite senare, Shungamålningen. 

Skola imorgon igen, helgen har gått väldigt fort. Får se hur veckan kommer bli, vi ska ha nåon slags "temavecka" ist för praktik, får se hur det kommer gå.

Hoppas ni får en mysig kväll!
/ a


RSS 2.0